Pallagos Del Conflent. Una Colla Castellera De La Catalunya Nord.

Els Pallagos

Els Pallagos Del Conflent

Una Colla Castellera De La Catalunya Nord

Nascuts a la primavera del 2012 els Pallagos del Conflent donen vida a bona part del Conflent. El seu bateig com a colla oficial es va fer el 12 de maig del 2013 a Catllar.

Dues vegades per setmana, la colla es reuneix als pobles de Vinça i Prada del Conflent per assajar. Actualment els Pallagos compten amb unes 120 persones de totes les edats i constitucions. Tothom hi pot trobar el seu lloc ja sigui a la pinya , al tronc, al pom de d’alt pels més petits i fins i tot amb els musics que acompanyen els castells durant les actuacions, composats de gralles i timbals.

L’any 2015 ha estat un any molt prolífer per als Pallagos del Conflent , amb només 3 anys de vida , han pogut entrar a formar part de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, donant credibilitat en el projecte i facilitant-nos relacions amb altres colles castelleres .

També i no menys important ha estat un any de creixement tant a nivell personal (ja sem més de 120 castellers), com a nivell de castells assolint per primera vegada el 4d7, 2d6, 5d6 i millorant el nostre pilar de 5, fet per primera vegada al novembre del 2014, per les Diades Airenovenques a Bao i que hem pogut repetir en diverses ocasions fins i tot portant –lo fora de casa.

La nostra diada i per tant l’actuació més important de l’any es per Sant Pere, on portem el nostre millor treball a la plaça de Prada. Així és que aquest any hi hem pogut dur la millor actuació de la nostra historia, que esperem anar millorant amb els anys.

Cada dia comptem amb més membres dins la nostra petita família, cosa que ens permet poder continuar treballant per aconseguir els nostres reptes. Des de petits a grans tothom hi té el seu lloc, per aprendre’n i continuar creixent amb nosaltres.

 

Contacte